Flo prachtig zwart teefje

Flo, prachtig zwart gladharig teefje van ongeveer 1,5 jaar oud. Deze lieverd is pas door de mensen van SOS Dogs in Roemenië uit het gemeente asiel van de stad gehaald. Daar maakte ze geen kans op adoptie en worden de honden als er te veel zijn of als ze er te lang zitten gedood.
Wij zijn blij dat Flo er op tijd weg is, ze is nog heel jong en heeft nog een heel hondenleven voor zich. Ze wordt nu opgevangen in het asiel van SOS Dogs in Sisterea en zit in een verblijf met een paar andere honden die ook uit het Gemeente asiel zijn gered. Ze heeft het best naar haar zin met haar vriendjes. Ze spelen en rennen en stoeien samen, ze vermaken zich wel. Als Eva, de verzorgster het verblijf binnenkomt, komt ze er meteen aangestormd. Ze staat daan vooraan om haar te begroeten: "Hooooooi, Haaaaaalooooo, Haaaaaaaaaaaaai, wat leuk dat je er weer bent, gezellig!"
Mooie Flo is een speels en beweeglijk retriever meisje en haar vrolijke koppie is onweerstaanbaar. Als ze er zo blij aan komt hollen dan wordt je toch verliefd? Voor deze kanjer zouden de mensen in de rij moeten staan, vinden wij hier, haar bewonderaars op afstand.

Meer info

Flo is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Flo is nog in Roemenië, maar komt binnen kort naar Nederland. Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Flo, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: retriever mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja