Ferdinand leuke verrassing

Haaaaaai! Ik ben Ferdinand, ik ben een leuke jongen. Ik ben 1 jaar, dus geen pup meer, maar ook nog niet echt volwassen. Ik ben een mixje, mijn ouders en voorouders zijn onbekend, dus het was een beetje een verrassing hoe ik zou worden. Ik ben groot geworden en best knap.
Ik ben in het asieltje van Iulia* en ik heb het hier wel goed hoor. Ik krijg lekkere brokjes en ik heb veel soortgenootjes om mee samen te zijn. Ik speel heel veel en huppel en ren samen met mijn vriendjes hier op het terrein.
Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik mijn hele leven in het asiel blijf. Ik wil heel graag een echte huishond worden. Maar hier in Roemenië is het onmogelijk een baasje te vinden en ik hoop dus maar dat er daar bij jullie in Nederland wel mensen zijn die nog op zoek zijn naar een leuk maatje. Ik heb alle prikjes gehad en ik kan zo mijn koffertje pakken als iemand het ziet zitten met mij!

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Ferdinand is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Ferdinand, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ferdinand is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!