Felix draadhaar mixje

Deze leuke snuiter heet Felix en die naam betekent "geluk brengend".
Felix is een jonge hond van ongeveer 10-12 maanden oud en zo'n 50 centimeters groot. Hij heeft van die grappige borstelige haartjes, draadhaar noemen ze dat. Hoewel hij een merkloos exemplaartje is, lijkt hij wel verdacht veel op zo'n jachthond tiepje. En daar gedraagt hij zich ook naar, hij vindt katten en andere kleine dieren maar dom en jaagt graag op ze.
Verder is hij een heel vriendelijk knulletje. Hij wordt nu in Roemenië in een pleeggezin opgevangen, samen met drie andere honden. Hij is dol op zijn soortgenootjes en het maakt hem niet uit of ze mannelijk of vrouwelijk zijn. Hij speelt graag met alle hondjes en is met iedereen dikke vriendjes.
Maar voor Felix is zijn baasje het belangrijkste in de wereld. Hij staat namelijk graag in het middelpunt van de belangstelling en wil lekker geknuffeld te worden. Hij wil ook spelletjes met z'n baasje doen, en het maakt hem niet uit waarmee gespeeld wordt. In zijn spel kan hij heel wild maar ook voorzichtig zijn. Hij is een slimme hond en een snelle leerling
Felix is een actieve en sportieve hond, die genoeg beweging moet krijgen en voor een lange wandeling draait hij zijn pootje niet om. Meegaan in de auto vindt hij heerlijk, want autorijden betekent meestal dat je iets leuks gaat doen.
Lieve, slimme, enthousiaste Felix is op zoek naar zijn forever home en zal een trouwe hond zijn. Hij gaat zijn nieuwe baasjes vast en zeker heel gelukkig maken!

Baasje worden?

Felix is nog in Roemenië en kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Felix, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Felix is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 10-12 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: jachthond kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!