Droti supermegaknuffelhondje

Dit lieverdje heet Droti. Droti betekent draad in het Hongaars en het wijst dus op haar ruige draadhaar vachtje. Droti is een middelgroot hondje van ongeveer 45 centimeters en een hele grote knuffelkont. Ze is heel lief en aanhankelijk en een enorme vrijkous. Ze is heel graag bij je en geeft dan kusjes. Denk dat deze knuffelbeer iets in te halen heeft.
Helaas weten we niets van haar leven voor het asiel in Roemenië, maar omdat ze zo van mensen houdt, heeft ze zeker ooit een baasje gehad.
Ze is ook sociaal met andere hondjes, is graag bij ze en houdt van spelen. Soms daagt ze de anderen uit tot een spelletje "pak me dan als je kan" en zet het op een rennen. Snel dat ze dan is.
Droti is ongeveer 1 jaar oud. Ze lijkt misschien wat ouder op de foto's, maar dat komt door de kleur van haar vacht. Ze is gewoon zwart met grijs.
Ze is een supermegaknuffelhondje en wil niks anders dan lief gevonden worden. We zoeken dus baasjes voor haar die net zo van knuffelen houden als zij.

Meer info

Droti is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Droti is nu in Nederland. Zij is in onze kleinschalige opvangt te bezoeken van maandag t/m zondag na telefonische afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Droti, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 45 cm.
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Droti?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!