Dona mooi blond dametje

Dit prachtige jonge hondje heet Dona. Ze is ongeveer 1,5 jaar oud. Wat een mooi dametje is ze, met haar ranke lijfje en korte blonde vacht. Ze is een mooie middelgrote mix, maar wat voor kruising ze is? Eerlijk gezegd, we hebben geen idee. Deze beauty is niet alleen mooi, maar ook heel lief.
Dona is jong en speels. Ze wil graag baasjes waar ze lekker lange wandelingen mee mag maken, lekker kan snuffelen en spelen en daarna weer heerlijk thuis een dutje kan doen en dromen over nieuwe avonturen.
Dona heeft bijna heel haar leven in het asiel doorgebracht en is nu sinds kort bij ons in Nederland. Ze heeft even tijd nodig om zich aan te passen en helemaal op haar gemak te voelen. Het is allemaal een grote verandering voor haar. Je ziet dat ze heel graag naar mensen toe wil komen maar dat ze nog net niet durft.
Wij hopen zo dat er mensen vallen voor deze lieverd en haar een kans willen geven. Dona zal nog moeten leren hoe het is om huishond te zijn en zoekt baasjes met begrip. Wie laat haar dromen uitkomen en geeft haar een thuis? Dona zal je bedanken met een grote dosis trouwe hondenliefde.

Meer info

Dona is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Dona is nu in Nederland. Ze is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Dona, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Dona?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!