Dijon met leuke ruige haren

Hoi hoi! Ik ben Dijon, een leuke vent met ruige ruwe haren. Ik ben 4 à 5 jaar ongeveer en zit nu al een hele tijd in dit asiel, al wel zeker een jaar als het niet langer is. Nou kan ik hier gelukkig wel goed opschieten met de andere honden, dat is wel een voordeel. Ik kan gezellig met ze samen zijn en spelen wanneer ik maar ik wil, er is altijd wel een vriendje in de buurt. Ik ben ook gek op aandacht van de mensen en als er dus iemand hier op bezoek komt in het asiel dan vraag ik netjes en met mijn liefste blik om aaitjes en knuffels. Dan kunnen ze me natuurlijk niet weerstaan, lief dat ze me vinden!
In het asiel van SOS Dogs is er gelukkig altijd genoeg eten voor ons allemaal. Er staan altijd wel brokjes klaar en daar zie je meteen mijn probleem.. ik kan er niet vanaf blijven hè. Ik lust er heel veel van en zo ben ik te dik geworden. Als ik een stuk slanker zou zijn, dan zou ik nog veel knapper zijn. Als jij mijn nieuwe baasje wordt, dan moet je me helpen met afvallen hoor. Als we dan eens lekker lange wandelingen gaan maken.. dan moet ik die pondjes toch wel kunnen kwijtraken. Ik vind het eigenlijk wel hoog tijd dat ik bij lieve mensen thuis mag wonen, bij wie kan ik mijn mandje komen neerzetten?

Meer info

Dijon is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Dijon is nog in het asiel in Roemenië. Maar hij kan binnen enkele weken naar Nederland komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Dijon, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4-5 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Dijon?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: