Diego blij met een beetje aandacht

In november vorig jaar waren wij, team NL, voor het laatst in het open asiel van SOS Dog in Roemenië. In dit asiel worden heel veel honden opgevangen, het zijn er bijna 700! En zo kwam het dat wij deze mooie jongen bijna over het hoofd zagen.
Diego is een prachtige grote hond van ongeveer 5 à 6 jaar oud. Hij is heel mooi van bouw en kleur en hij heeft een mooie glanzende vacht.
Toen wij Station 2 binnenkwamen, het gedeelte waar deze jongen zit, waren er heel veel honden die hun best deden om onze aandacht te krijgen. Diego was ook steeds bij ons in de buurt en wilde graag bij ons zijn, maar hij was niet haantje de voorste en wachtte netjes op zijn beurt. Toen wij eindelijk naar hem toe gingen, hij stond te wachten boven op het hondenhokje, had hij zo'n lief glundergezichtje..  En toen we tegen hem praatten kregen we al gauw een pootje van hem. Sjonge jonge wat was hij blij dat wij er waren en dat hij een beetje aandacht kreeg.
We hopen dat iemand voor deze mooie jongen valt en dat hij gauw het asiel mag verlaten en op reis naar Nederland kan. Deze knul heeft een nieuwe baas nodig die hij kan overladen met liefde en knuffels. Diego belooft, met zijn pootje op zijn hart, een trouwe kameraad en een onafscheidelijke vriend te zijn.

Meer info

Diego is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Diego is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Dan kan hij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Diego, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 5-6 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras:  mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja