Dani klein en speels

Dit witte knulletje heet Dani en is zo'n 3 jaar oud. De kleine jongen is pas door de mensen van SOS Dogs in Roemenië uit het gemeente asiel van de stad gered. Als je als hond in dat asiel beland, maak je geen kans op adoptie, en loop je groot risico binnen korte tijd de dood te vinden.
Maar toen hij uit het asiel werd gehaald heeft hij flink tegengesputterd, hij vertrouwde de boel niet en dacht waar nemen ze me nou weer mee naar toe?
Inmiddels snapt ie dat de menen van SOS het goed bedoelen en gedraagt hij zich stukken beter.😀
Je ziet hem op de foto’s liggen op de bank in het kantoortje van het asiel van SOS Dogs. Daar vindt hij het heerlijk en geniet van het bankhangen. Binnen is het veilig en hoef je verder niks nada noppes. Alleen maar lekker luieren, mmmmmm, en zo soest hij vanzelf in slaap.
Dit schatje heeft de laatste tijd veel gemaakt en daar moet hij natuurlijk van bijkomen. Helaas weten we niets van zijn leven voor het asiel, maar toch denken we dat hij wel een huisje heeft gehad. Waarom zijn baasjes niet meer voor hem wilden of konden zorgen, is onbekend. Welke "huishond-vaardigheden" hij allemaal al heeft, weten we ook niet precies. Maar dit mannetje zou zijn nieuwe baasjes zo maar eens kunnen verrassen.

Dani is sinds kort in Nederland en hij wordt opgevangen in een gezin in Nieuw-Dijk, vlakbij Didam. Hij doet het daar heel goed. Op een paar ongelukjes na de eerste dagen is hij  zindelijk en hij geeft het duidelijk aan als hij nodig moet. Hij loopt goed mee aan de riem en hij is goed te corrigeren. Hij kan het goed vinden met de andere hondjes in het gezin en het liefst speelt hij de hele dag.
We zijn voor Dani op zoek naar lieve mensen die hem een tweede kans willen geven. Die hem met open armen ontvangen en rustig laten wennen in zijn nieuwe huis en waar hij voor altijd mag blijven.

Meer info

Dani is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Dani is nu in Nederland. Hij iste bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Dani, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: klein, ongeveer 33 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja