Daina oren zonder flapjes

Daina is een lieve meid en een hele grote hond. Ze ziet er leuk uit met haar lange poten en leuke zwarte ronde vlekken op haar witte vacht. Hoe oud ze is, dat is niet zeker, maar ze schatten haar op ongeveer 2 jaar. De mensen van SOS Dogs in Roemenië hebben haar gevonden, ze was gedumpt ergens in een afgelegen gebied.
Een paar dagen daarvoor hadden ze het pupje Semma daar aangetroffen. Ze denken dat Daina de moeder van Semma is en dat ze dezelfde wrede eigenaar moet hebben gehad want net als bij Semma zijn ook bij Daina de oren afgesneden. Maar ze is nog steeds mooi, ook zonder oren. Ze heeft dan wel geen flapjes meer, maar kan gelukkig nog wel goed horen.
Wat een slechte en boosaardige baas heeft de arme meid gehad. Ondanks al deze pech en ellende heeft ze zo’n lieve en opgewekte aard, het is ongelooflijk. We hebben heel veel respect voor haar, dat ze zo vergevingsgezind is. Ze is dankbaar dat ze gered is en bedankt iedereen met haar lieve blik.
Daina is al eventjes in Nederland en heeft al geleerd hoe het is om huishond te zijn. Ze is zindelijk en kan even alleen thuis zijn. Ook loopt ze goed mee aan de riem.
Daina is een flinke hond en een temperamentvolle dame. Ze heeft duidelijke leiding nodig en we zijn voor haar dan ook op zoek naar ervaren baasjes.

Baasje worden?

Daina is nu Nederland! Mocht u interesse in haar hebben, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om Daina te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Daina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!