Daina oren zonder flapjes

Daina is een hele lieve meid en een grote hond. Ze ziet er leuk uit met haar lange poten en leuke zwarte ronde vlekken op haar witte vacht. Hoe oud ze is, dat is niet zeker, maar ze schatten haar op ongeveer 2 jaar. Nog jong dus, maar ze heeft al een "oud" en wijs karakter: ze is rustig en kalm en heeft alle tijd van de wereld, zo lijkt het.
De mensen van SOS Dogs in Roemenië hebben haar in hetzelfde gebied gevonden als waar ze een paar dagen daarvoor het pupje Semma hebben aangetroffen. Ze denken dat Daina de moeder van Semma is en dat ze dezelfde wrede eigenaar moet hebben gehad want ook bij Daina zijn de oren afgesneden.
Wat een slechte en boosaardige baas heeft de arme meid gehad. Ondanks al deze pech en ellende heeft ze zo’n lieve en opgewekte aard, het is ongelooflijk. Ik denk dat je op de foto's al wel kunt zien hoe blij ze is. Ze vindt mensen lief en is heel goed van vertrouwen. Ze is naar iedereen vriendelijk. We hebben heel veel respect voor haar, dat ze zo vergevingsgezind is. Ze is dankbaar dat ze gered is en bedankt iedereen met haar lieve blik.
We zijn voor haar op zoek naar lieve baasjes die zien hoe mooi ze is, ook zonder oren. Ze heeft dan wel geen flapjes meer, maar kan gelukkig nog wel goed horen.
Daina heeft heel veel liefde om te geven en ze verdient het vooral om heel veel liefde te krijgen.

Meer info

Daina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Daina is nu in Nederland. Zij is op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Daina, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!