Daila lieve rustige senior

Zwart, wit en een snufje lichtbruin, warrige haren en erg leuk om te zien. Dat is Dalia een middelgrote hond op leeftijd. Ze schatten haar zo'n 11 jaar oud en hopelijk komen er nog vele gezonde jaren bij.
De lieverd is pas van straat gehaald. Ze liep op een drukke, gevaarlijke weg met veel verkeer. Ze is gelukkig op tijd gered, voordat er ongelukken zouden gebeuren.
Sinds die dag wordt ze opgevangen in het asieltje van Iulia* in Campina, een stad in het oosten van Roemenië. Ze woont er samen met nog heel veel honden en daar kan ze goed mee overweg. Ze doet het allemaal rustig op haar eigen tempo en de roedel accepteert haar volledig, ze  hoort er helemaal bij.
Daila is een lieve en bescheiden hond. Ze wordt graag aangehaald en geniet met volle teugen van aaitjes en knuffels.
Het leven dat deze senior verdient, is een leven in huis, waar ze kan genieten van warmte, liefde en een zachte mand. Een plek waar ze nog van alles kan, maar niks meer hoeft.
We hopen dat er mensen zijn die juist een oudere hond nog een kans willen geven en dat ze lieve Daila uitkiezen als gelukkige.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Daila is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Daila, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Daila is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 11 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!