Crazy altijd in voor gekkigheid

Alle hondjes verdienen een huisje, en wij ook! Ik ben Crazy en ik ben samen met mijn zusjes Mimi en Chewbaka in het asieltje van Iulia*, hier in Roemenië.  Wij zijn al best lang hier, vanaf dat we hele kleine puppies waren.
Vorige zomer hebben ze ons drietjes gevonden in de bossen. Wij waren daar achtergelaten en moesten maar voor onszelf gaan zorgen. Maar we waren nog zo klein, dat konden we helemaal niet.
Gelukkig zijn we gered. Lieve mensen hebben ons gevonden en naar het asieltje van Iulia gebracht. Dat was op ’t nippertje, anders waren we er denk ik niet meer geweest.
Ik ben nu ongeveer 1 jaar oud en een middelgroot meisje. Ik ben een bastaardje of mengelmoesje, hoe je het maar noemen wil. Mijn zusjes zijn dat ook en wij zien er alledrie daarom net een beetje anders uit. Toch zie je wel dat we zusjes zijn, vind ik.
Ze hebben mij hier de naam Crazy gegeven, omdat ik heel blij en vrolijk ben en altijd in voor gekkigheid. Bijvoorbeeld als er mensen komen, dan ben ik heel enthousiast en sta ik te trappelen om ze te begroeten. Ik wil dan met ze spelen en knuffelen en alles tegelijk, haha.
Ik vind het ook heel leuk om met mijn zusjes en de andere hondjes te spelen. Lekker dollen en hollen en rollebollen. Je kan altijd goed aan mijn bekkie zien dat ik blij ben, dan glunder ik van plezier.
Nou wat vind je van mij? Het moet toch niet zo moeilijk zijn mensen te vinden die mij leuk vinden en met wie ik mee naar huis mag?

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Crazy is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Crazy is nog in Roemenië, maar kan binnenkort naar Nederland komen. Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Crazy, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja