Cody goudblonde kruising

Deze prachtige hond heet Cody. Hij is een kruising van rond de 2 jaar oud en een grote jongen.
Hij is door zijn eigenaren in de steek gelaten en gedumpt in het gemeente asiel van de stad Oradea. Een gemeente asiel in Roemenië is een dodingsstation en hij is dan ook snel door de mensen van SOS Dogs daar uitgehaald. Hij is nu in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea, maar hij voelt zich er nog niet helemaal thuis. Hij is nog een beetje onder de indruk van de grote groep honden daar en moet zijn draai nog vinden.
We waren pas in het asiel in Roemenië en hebben deze schat ontmoet. Hij was blij met ons bezoek, kwam makkelijk naar ons toe en vond het fijn om bij ons in de buurt te zijn.
Cody is bescheiden, heeft een zachtaardig karakter en is echt een lieverd. Je hoort het al, wij vinden hem geweldig en we hopen dan ook snel goede baasjes voor hem te vinden, zodat hij op reis mag naar Nederland en naar zijn nieuwe thuis. Hij heeft de laatste tijd niet zo veel geluk gehad in zijn leven, maar hij verdient alle geluk van de wereld! Wie heeft een grote mand voor hem vrij?

Baasje worden?

Cody is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Cody, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Cody is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!