Cleo mooie grote zwarte hond

Cleo is een mooie zwarte hond van ongeveer 5 jaar oud. Ze is groot, haar schofthoogte is ongeveer 60 cm. De lieve meid is een paar maanden terug langs de kant van de weg gevonden. Of ze daar al lang was of hoe ze daar terecht was gekomen weten ze niet, maar ze begroette haar redders vrolijk en stond te popelen om mee te mogen gaan.
Ze namen haar gauw mee en ze wordt nu opgevangen in een kleinschalige opvang. Ze moest even bijkomen van haar avonturen en wennen aan haar nieuwe omgeving, maar bloeide al snel op tot een speelse meid die goed met de andere honden overweg kan. Op het filmpje krijg je een beetje een indruk van hoe lief en leuk ze is.
Cleo verdient een nieuwe start. Ze zoekt een fijn thuis bij lieve baasjes die voldoende tijd voor haar hebben en een hondenvriendje groot of klein zou ze ook geweldig vinden. Ze is gewend aan de riem en loopt goed mee en verder zal ze misschien nog een en ander moeten leren, maar het is een slimme dame, dus dat komt vast goed. Cleo is een prachtige hond, die haar baasjes vast heel gelukkig zal maken!

Baasje worden?

Cleo is nog in Roemenië en kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Cleo, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Cleo is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 60 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!