Cipri lieve rustige hond

Cipri is een mooie zwarte ruwharig kruising van ongeveer 5 jaar oud en zo'n 55 cm groot. De lieverd heeft zeker 3 jaar in het asiel van SOS Dogs in Roemenië geleefd, en nu is hij pas naar Nederland gekomen.
We zijn heel blij dat hij hier is en nu een kans maakt op een nieuw leven, want dat verdient hij zo.
Cipri is een lieve en rustige hond, dat past ook wel bij zijn leeftijd. Als de andere honden spelen en druk doen, houdt hij zich een beetje afzijdig. Hij is verstandig en kalm en laat zich niet gek maken.
Mensen begroet hij ook met dezelfde rust. Hij is blij je te zien en komt naar je toe, maar zal je niet omver lopen. Hij blijft rustig wachten en geniet als hij dan een aaitje van je krijgt.
Wij denken dat Cipri veel beter op zijn plaats zal zijn bij mensen thuis, dan in het asiel of in onze opvang tussen de vele honden. Waarschijnlijk heeft hij voordat hij zwervend op straat is gevonden, wel een leven bij een baas thuis gehad.
We zoeken voor Cipri mensen die hem begrijpen en hem de tijd geven om rustig te wennen. Mensen die hem een stabiel thuis kunnen bieden en hem waarderen zoals hij is. Cipri is zeker de moeite waard!

Baasje worden?

Cipri is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Cipri dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Cipri is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 5 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!