Cica lieve en rustige hond

Ik ben Cica en ik ben een groot teefje van ongeveer 2 jaar oud.  Ik ben achtergelaten in het gemeente asiel van Oradea. Dat is een stad in Roemenië.  Daar zat ik dan, tussen allemaal wildvreemde honden in een verblijf.  Soms dacht ik, komen ze mij nog ophalen, kom ik hier nog uit?
Gelukkig kwamen mensen van SOS Dogs kijken in het gemeente asiel en die hebben verstand van honden hè. Ze zagen meteen dat ik een hele lieve was en daarom mocht ik met ze mee naar hun eigen asiel. Daar heb je het als hond veel beter, met  veel meer ruimte om rond te struinen enzo.
Ik kan het goed met de andere honden hier vinden en ik heb nooit ruzie. Ze vinden mij een rustige hond en zeggen dat  ik heel veel goede eigenschappen heb en dat ik eigen baasjes verdien. Maar als ik kans wil maken, is het wel handig als ik aan de riem kan lopen, dat heb ik namelijk nog nooit geleerd. Dat zijn ze dus met mij aan het oefenen hier en je ziet wel op de foto’s dat ik het nogal spannend vind. Maar het komt goed hoor.. Wie wil er met mij verder oefenen en mij alles leren wat ik nog niet weet?
Ik ben sinds kort in Nederland, in de opvang in Didam, dus stuur snel een mailtje dan kan je mij misschien bezoeken!

Baasje worden?

Cica is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Cica, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Cica is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!