Chesny lief en blij

Ongeveer 1 jaar ben ik, een meisje en ze hebben mij Chesny genoemd. Die naam staat in mijn paspoortje maar ik luister er nog niet naar.. dus je mag mij ook een andere naam geven hoor. Maar alleen als jij mijn baasje wordt.😀
Ik ben een hond met ruwe haartjes. Overal op mijn snoet op mijn rug op mijn pootjes.. en toch ben ik heerlijk om te aaien, echt waar.
Heb ik al verteld wat er allemaal gebeurd is? Nee? Nou ik ben dus, en dat was nog niet zo lang geleden, in het asiel van de stad beland. Hier in Roemenië is dat. In het gemeente asiel zat ik en daar moet je als hond weg blijven, daar is het niet pluis. Als ze vinden dat je er te lang bent, dan willen ze van je af. Ik kon er zelf niet meer uit komen, maar gelukkig kwamen de mensen van SOS langs en hebben mij toen meegenomen naar hun asiel. Daar is het veilig en heb ik het veel beter.
Ik heb hier zelfs geleerd aan de riem te lopen. Ik moest wat aantrekken en toen gingen we het proberen. In het begin raakte in de war met de lijntjes, haha.. maar ik vond het al heel snel leuk. Ik liep eerst nog een beetje gek. Eva, een van de verzorgers hier, zei dat ik bij het circus kon gaan en dat een normale hond niet op z'n achterste pootjes loopt. Ze vond mij grappig. Maar al heel snel snapte ik het. Ik zag het gras en rende daar naar toe om er in te gaan rollen. Oh.. dat was ook niet helemaal de bedoeling, niet nu.
Maar ik wil dus zeggen dat ik het kan, aan de riem lopen. Verder zal ik misschien nog wel wat moeten leren als ik bij jou mag komen wonen. Ik hoop dat dat snel is, want ik wil eigenlijk niet zo heel lang in het asiel blijven.

Meer info

Chesny is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Chesny is nog in Roemenië, maar kan binnenkort naar Nederland komen. Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Chesny, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!