Chase goudblonde jonge hond

Deze mooie goudblonde jonge hond heet Chase en hij is ongeveer 10 maanden oud. We weten niet zo veel over zijn achtergrond; alleen dat hij samen met zijn zus Charlie op straat gevonden is in de gemeente Sanmartin in het westen van Roemenië. Daarna zijn ze naar het asiel van SOS Dogs in Sisterea gebracht. Toen hij daar net aankwam, was hij heel verlegen, maar dat was snel over. Hij moest gewoon even wennen aan de nieuwe omgeving, met nieuwe mensen en heel veel honden.
Hij zat daar in een buitenverblijf met zijn zus en nog een paar hondjes. Hij kan het goed vinden met zijn soortgenootjes en houdt van spelen met zijn vriendjes. Het is een gezellige drukte als de viervoeters stoeien met elkaar. Chase is altijd erg enthousiast als de verzorgers het verblijf binnenkomen, hij weet van gekkigheid niet wat hij moet doen. Hij springt en huppelt en zijn staart zwiept blij heen en weer.

Chase kon gelukkig het asiel in Roemenië verlaten en is inmiddels bij ons in Didam. Chase is zindelijk en kan aan de lijn lopen en kan heel goed met andere honden overweg.
Chase heeft, zoals elke hond, voldoende liefde en aandacht, structuur en beweging nodig. Hij is nog jong, hij zal nog heel veel moeten leren en ontdekken en dat wil hij ook heel graag. Hij is een puber en heeft een duidelijke roedelleider nodig, ervaren baasjes die hem een consequente opvoeding kunnen geven.
Hij is gek op zijn baasjes en gaat daarvoor door het vuur. Net een stapje te ver, want hij wil ze tegen vreemden verdedigen. Hij vindt vreemde mensen in huis daarom ook erg moeilijk. Buiten vindt hij alles prima, maar binnen heeft hij echt training nodig met bezoek. We zoeken daarom ook niet een te druk huisje voor hem. Denk jij dat Chase een goed leven bij jou kan hebben? Neem dan gauw contact met ons op.

Meer info

Chase is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Chase is nu in Nederland. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Chase, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 10 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja