Brandy lief en sociaal 

Deze mooie jonge hond heet Brandy. Ze is 1 jaar oud, haar geschatte geboortedatum is 27-01-2021. Ze is ongeveer 53 cm hoog en weegt zo’n 19 kilo.
In juni is ze gevonden in Brigadiru, dat is een plaatsje vlakbij Boekarest. Het was ’s avonds laat, net voor twaalven en ze zat helemaal alleen voor de supermarkt in het donker. Misschien was ze daar gedumpt, of misschien zat ze daar wel in de hoop eten te vinden of te krijgen.
Lieve mensen hebben zich over haar ontfermd en haar meegenomen naar hun kleine opvang. Daar is goed voor haar gezorgd en is ze aangesterkt en gegroeid.
Brandy is een lief en sociaal meisje, zowel naar haar soortgenootjes als naar mensen. Spelen vindt ze heerlijk en dat doet ze dan ook vol enthousiasme. Ze is heel vrolijk en speels en heeft het naar haar zin samen met de andere hondjes. Ook geniet ze met volle teugen van de knuffels en aaitjes die ze van haar opvangers krijgt.
Waar ze nu is is een tijdelijk adres, dus ze zoekt haar forever home. We zoeken lieve baasjes voor haar, mensen die voldoende tijd voor haar hebben. En ze zal een hondenvriendje groot of klein ook heel gezellig vinden.

Baasje worden?

Brandy is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Brandy, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Brandy is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot-groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!