Bram knap koppie

Deze knappe knul heet Bram. Hij is 3 jaar oud en zo'n 50 centimeters groot. Hij is pas naar de trimmer geweest en ziet er prachtig uit met z'n korte coupe. Als zijn vacht langer is dan ziet hij er weer heel anders uit, maar ook bijzonder mooi.(zie laatste foto's van ongeveer een jaar geleden)
Bram komt uit Roemenië, maar is inmiddels al een jaar in Nederland. Bram is een hele grote knuffelkont, altijd blij om ons te zien en in voor een potje knuffelen! Hij luistert goed, loopt goed mee aan de riem, is zindelijk, sloopt niets en kan prima even alleen thuis blijven. Maar jullie zullen je afvragen, al een jaar in Nederland, waarom is hij dan bij jullie?
Bram is helaas bij ons terug gekomen. Zijn vorige baasje, kon door een vervelende persoonlijke situatie niet langer het baasje zijn voor Bram dat hij nodig heeft.
Bram is heel baasgericht en je grootste maatje, hij gaat voor je door het vuur! Maar helaas neemt hij net een stap te ver en vindt het dus niet leuk als vreemden in huis binnenkomen of dicht bij zijn baasje in de buurt komen. Hij wil hem beschermen.
Met honden kan Bram goed overweg. We zoeken dus een baasje die stevig in zijn of haar schoenen staat en Bram wil leren dat hij hem/haar niet hoeft te beschermen. Dan heb je er een gouden hond aan. Maar de nieuwe baasjes moeten zich realiseren dat aangeleerd gedrag niet zomaar afgeleerd is en echt met hem zullen moeten werken. En geloof ons, Bram is een moeilijke hond daar mag je niet te makkelijk over denken. We plaatsen hem dus niet bij kinderen, en alleen bij hele ervaren baasjes. We realiseren ons dat zijn verhaal mensen af zal schrikken, maar voor Bram is het heel belangrijk dat hij baasjes vindt, die daar mee om kunnen en willen gaan.

Meer info

Bram is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Bram is in Nederland. Hij is op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Bram, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!