Bowie tijgertje met flaporen

Bowie is een jong reutje van ongeveer 1 jaar oud en 45 centimeter hoog. Dit prachtige mixje heeft een mooi gestreept tijgervelletje en leuke flaporen, superschattig.
Bowie is een tijdje geleden vlakbij het asiel van SOS Dogs gedumpt. Gelukkig is hij gevonden door de mensen van SOS en hij wordt nu bij hun in het asiel opgevangen. Hij is een heel lief en sociaal hondje, grappig, vrolijk, goed met andere honden en dol op mensen.
Toen wij pas in het asiel van SOS Dogs waren, was Bowie daar ook. Hij was nog in de binnenverblijven omdat hij pas naar de dierenarts (voor castratie) was geweest. Hij mocht samen met nog twee vriendjes even op onze kamer komen, en op sommige foto's zie je hem dan ook op bed en op de bank. Hij vond het heel gezellig en het was groot feest;  lekker stoeien op bed met de andere hondjes. Toen we even niet opletten had de kleine boef een schoen te pakken. De kleine onderzoeker moest in de nieuwe omgeving natuurlijk alles even goed inspecteren. 😉
De volgende dag ging hij naar een van de buitenverblijven. Hij was daar wel even van onder de indruk, met de hondjes in het verblijf, Doru, Otilia, Danique was hij meteen dikke vriendjes, maar al die andere grote honden overal.. dat was best schrikken. Je ziet het aan zijn koppie op de video, hij was heel gestresst en aan het kwijlen, de arme knul. Het asiel is toch ook geen plek voor hem, daar hoort hij toch zeker niet thuis?

Gelukkig mocht Bowie het asiel verlaten en hij is nu bij ons in Nederland. Hij is zo blij hier te zijn, zijn korte staartje wiebelt vrolijk heen en weer. Hij heeft het reuze naar z’n zin.
Ja, hij is echt volgroeid en iets meer dan 1 jaar oud, maar dat is aan zijn gedrag niet te merken! Hij gedraagt zich als een pup, en wil vooral veel spelen met ons of met zijn hondenvriendjes. Lekker hollen en rennen en rollen, duikelen, vallen en buitelen.
Bowie is dol op mensen en vindt iedereen lief, een echte allemansvriend dus. Behalve van spelen houdt hij ook van kroelen en knuffelen en wil hij graag je aandacht. Bowie is al gewend aan de lijn te lopen, dat heeft hij ooit al geleerd, dus hij heeft waarschijnlijk in het begin van zijn leventje baasjes gehad. Wie weet wat hij allemaal nog meer al kan...
We hopen we dat we voor Bowie snel een leuk baasje vinden. Ben jij op zoek naar een lief vrolijk speels maatje en heb je genoeg liefde om te geven? Dan zouden jullie elkaar wel eens heel gelukkig kunnen maken!

Meer info

Bowie is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Bowie is nu in Nederland. Hij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Bowie, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook! Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 10.00-21.00 uur.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Bowie?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!