Bonita uit Marghita

Kiekeboe! Ik ben Bonita en ik kom uit Marghita. Haha dat rijmt. Maar het is ook waar, de mensen van SOS Dogs hebben mij uit het asieltje in Marghita gehaald. Marghita dat is een stadje in Roemenië. Als ik daar was gebleven was er niemand gekomen om mij te adopteren en nou heb ik wel een kans! Omdat de mensen van SOS Dogs in Roemenië hulp hebben en mensen kennen in Duitsland en in Nederland.  Bof ik even!
Ze vinden dat ik een baasje verdien omdat ik leuk, lief en mooi ben en vast iemand heel gelukkig ga maken. Ik ben nog jong, ik ben pas 10 maanden en ik kan nog héél veel leren en ik ben héél slim.
Ik vind dat je het op de foto’s niet zo goed kan zien, maar ik ben niet zo groot, ik ben een kleine middelmaat. Ik ben in een buitenverblijf in het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Als je goed kijkt zie je in een van de hondenhokjes nog een hondje. Dat is een van mijn vriendjes, maar die wilde niet op de foto, haha.
Ik heb net gehoord dat ik al heel snel op reis mag en dat ik alvast mijn koffertje kan gaan inpakken. Ik neem in ieder geval mijn goede humeur mee. Ik heb er zo zin in, maar ik vind het ook wel spannend hoor.
Ik ken jullie allemaal nog niet, maar ik wil jullie ook wel heel graag ontmoeten. Ik hoop dat jullie een beetje lief voor mij zijn.

Meer info

Bonita is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Bonita is nog in Roemenië, maar kan binnenkort naar Nederland komen. Zij is dan te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Bonita, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 10 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± kleine middelmaat
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!