Bella mooie kruising

Hoe noem je een hele mooie hond? Bella natuurlijk! Wat is dit meisje prachtig met haar aparte vachtje. Ze heeft een zwarte rug, een witte bef en op haar koppie en pootjes streepjes als een tijger. Ze is een bijzondere kruising en een meesterwerkje van moeder natuur.
Bella is nu 1 jaar oud en middelgroot. Haar leventje begon niet zo goed. Ongeveer een jaar geleden liet een herder haar, samen met haar 7 broertjes, achter in de bergen. Alle puppies waren toen nog piepklein en konden natuurlijk niet voor zichzelf zorgen. Toen ze eindelijk gevonden werden, leefde alleen Bella nog.
Het was een vriend van Iulia* die het nestje vond en hij bracht Bella naar het asieltje. Daar is ze sinds die tijd opgevangen en verzorgd en opgegroeid tot een geweldige jonge hond.
Ze is vriendelijk, sociaal en vrolijk. Mensen vindt ze allemaal lief en heus niet alleen omdat je daar lekker eten van krijgt. Als de vrijwilligers er zijn dan gebeurt er altijd iets leuks. Soms gaan ze met je wandelen of ze komen gezellig bij je zitten en je krijgt van die fijne aaitjes. Dan gaat ze er lekker bij liggen, zodat ze haar goed kunnen kriebelen. Bella is een schat en geniet volop van aandacht en knuffeltjes.
Met de andere honden in het asiel kan ze het goed vinden en ze speelt graag met haar vriendjes. Samen rennen en stoeien en een hoop plezier maken.
Ze wordt goed verzorgd in het asiel en ze maakt het beste van haar leven, maar zij verdient natuurlijk ook een hondenleven bij mensen thuis. We zijn voor haar op zoek naar lieve baasjes die haar willen leren hoe het is om een huishond te zijn. Ze heeft nog nooit in een huisje gewoond, maar ze is een slimme meid die stap voor stap alles kan leren.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Meer info

Bella is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Bella is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Dan kan zij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Bella, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!