Bella aan haar lot overgelaten

Bella is een lieve, vrolijke, mooie jonge hond. Ze is ongeveer 2 jaar oud en zo'n 57 centimeters groot. Ze is geweldig. Ze is speels, leuk met andere honden en gezellig en knuffelig met alle mensen.
Je zult het dan ook niet geloven als we je vertellen over haar verleden en wat ze allemaal heeft meegemaakt. Maar het is helaas echt waar.
Bella had baasjes in Roemenië. Maar zij zorgden niet goed voor haar. Ze lag dag en nacht buiten aan een korte ketting en werd verwaarloosd. Ze was heel mager en haar vacht was vies, nat, vol klitten. Ze werd compleet aan haar lot overgelaten.
Lieve mensen hebben zich om haar bekommerd en bij die familie weggehaald. Toen kwam ze in een asieltje en dat is toch ook geen paleis, maar ze had het daar heel erg naar zin. Ze had daar namelijk hondenvriendjes om mee te spelen. Je ziet haar op het filmpje, dat is nog in het asiel in Roemenië, met een van haar beste vriendjes.
Een lieve dierenvriendin van ons, heeft zich ingezet om Bella uit het asiel te krijgen en naar Nederland. Dat is haar gelukt en Bella is sinds kort bij ons in Didam. Ze heeft ons allemaal verbaasd met haar gedrag en karakter. We wisten wat ze allemaal had meegemaakt, en zouden niet gek hebben opgekeken, als ze onzeker of bang was geweest. Maar dat is ze helemaal niet, ze is open, vol van vertrouwen, vrolijk en ontzettend lief. Ze is heel speels en levenslustig. Misschien is ze wel alles aan het inhalen.
De foto’s zijn gemaakt de dag dat Bella bij ons aankwam. Haar vacht was veel te lang en zat vol met klitten, er zat dus niks anders op dan de vacht te scheren. Ze ziet er nu dus tijdelijk even heel anders uit, maar het zal snel weer aangroeien. Het is voor haar best lekker, zo’n korte coupe met het warme weer.
Bella verdient het allerbeste huisje.. bij de allerliefste baasjes. Wij hopen dat ze niet lang hoeft te wachten en dat aan haar verhaal snel een happy end komt.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 57 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bella and Rocky having fun😄https://hunde-grenzenlos.de/bella/https://hunde-grenzenlos.de/rocky/

Gepostet von Laura Cristea am Montag, 16. September 2019

Meer info

Bella is gesterliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Bella is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

 

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Bella, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!