Ayra lief hondenmeisje

Ik ben Ayra en ik ben een teefje van ongeveer 1 jaar oud en 50 centimeters groot. Best een raar woord eigenlijk, teefje, maar zo heet dat als je een hondenmeisje bent.
De mensen van SOS Dogs in Roemenië hebben mij, samen met nog wat andere hondjes, uit het gemeente asiel gehaald. Ze kwamen kijken in het asiel en toen heb ik ze ingefluisterd dat ik daar heel graag weg wou en droomde van lieve baasjes. Daarna hebben ze mij meegenomen en mij beloofd dat ze een huisje gaan zoeken. Sjonge, wat was ik daar blij om.
Ze hebben mij tijdelijk opgevangen en pas mocht ik zelfs met de bus mee helemaal naar Nederland! Hier moeten mijn toekomstige baasjes ergens wonen, ik weet alleen nog niet waar.
Ik ben heel lief en dol op mensen. Maar om een baasje te kunnen strikken, vonden ze dat ik alvast moest leren om aan de riem te lopen. Ik snapte niet meteen hoe dat moest, maar ze hebben met mij  geoefend en nu kan ik het goed. Ik ben nog jong en ik zal best nog wel meer dingen moeten leren, maar ik ga natuurlijk heel erg mijn best doen.
Ik ben dol op mensen en knuffelen, dat is toch wel een pluspunt! Ik ben heel speels en vind andere hondjes ook heel leuk en als ze gaan spelen doe ik heel graag met ze mee. Lekker rennen en achter mekaar aanzitten en een beetje stoeien, je weet wel.
Nou weet je een beetje wie ik ben, als je meer wilt weten, moet je bellen hoor, dan vertellen ze je alles.

Meer info

Ayra is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Ayra is nu in Nederland! Zij is op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Ayra, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!