Artemis lieve jonge hond

Artemis is een lieve jonge hond van ongeveer 1 jaar oud en zo'n 55 centimeters groot. Ze is door de mensen van SOS Dogs in Roemenië uit het gemeente asiel van de stad Oradea gehaald.
In het gemeente asiel maakt ze geen kans op adoptie, zoals je misschien wel weet zijn gemeente-asielen in Roemenië niet veel meer dan dodingsstations. Gelukkig is ze daar dus weg en wordt ze nu opgevangen in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea. Daar is ze veilig en wordt ze goed verzorgd.
Artemis is een hele vriendelijke hond, ze is heel aanhankelijk en dol op mensen. Ze loopt al aardig mee aan de riem, het is nog niet perfect, ze is nog een beetje onzeker en zoekt bevestiging, want ze wil het graag goed doen. Ze heeft dan misschien een stoer uiterlijk met haar gespierde bouw, maar ze heeft een heel zacht karakter.
Wie o wie valt op deze mooie jongedame en geeft haar een heerlijk hondenleven?

Baasje worden?

Artemis is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Artemis, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Artemis is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 325,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!