Aria extra-large en extra-lief

Deze Grande Dame van ongeveer 6 jaar oud heet Aria en ze is van het formaat waar je “U” tegen zegt.  Op de foto's is het denk ik niet zo goed te zien, maar ze is extra-extra-large.
Het is bijna niet te geloven als je nu naar haar kijkt, maar nog maar een paar maanden geleden was ze een mager scharminkel en een van de zieligste stakkers die haar redders ooit gezien hadden. Afgelopen zomer vonden ze haar op straat in een van de dorpen in het oosten van Roemenië. Ze had helemaal geen haar meer op haar lijf en ze was zo mager dat haar botten door haar vel heen staken.
Het was echt kantje boord voor haar, maar gelukkig is het goedgekomen. Ze is opgevangen en verzorgd in het asieltje van Iulia* en ze hebben haar behandeld en ze is met goed voer weer aangesterkt. En nu, een half jaar later, is ze helemaal weer de oude en ziet ze er prachtig uit met haar volle vacht.
Aria is een grote vriendelijke reus. Ze is heel sociaal en kan het goed met de andere honden vinden. Klein of groot, ze is met iedereen dikke vriendjes.
Aria is heel lief en dankbaar. Ze zal voor haar toekomstige baasjes een trouwe vriend voor het leven zijn. We zijn voor haar op zoek naar mensen die deze grote lieverd de liefde, tijd en aandacht willen geven die ze zo verdient.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Aria is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Aria, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Aria is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 6 jaar
  • Geslacht: teef
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± extra large
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!