Anyo lief en speels

Deze prachtige herderachtige kruising heet Anyo. Hij heeft een heel mooi koppie en als hij je zo lief aankijkt, dan word je zo verliefd op hem. We weten niet precies hoe oud hij is, hij is nog jong en zeker niet ouder dan 2 jaar.
Hij is nog niet zo lang geleden door de mensen van SOS Dogs in Roemenië gered uit het gemeente asiel. Dat is een plek waar de honden na een paar weken, als er niemand voor hen komt, op de dodingslijst komen. Gelukkig is deze lieverd daar weg.
Daarna ging het naar het asiel van SOS Dogs en daar was hij veilig. Hij werd er opgevangen op het terrein rond het hoofdgebouw van het asiel. Daar is genoeg ruimte om rond te lopen en kon ie lekker rennen en spelen met andere honden. Hij rende blij heen en weer en zijn mooie pluimstaart zwiepte vrolijk in het rond.
Anyo mocht vorige week zijn koffertje pakken en kon mee op reis naar Nederland. Hij is pas bij ons in Didam aangekomen.
Hij is heel erg lief maar ook nog verlegen. Hij wil wel naar je toekomen, maar durft het nog net niet. Zijn toekomstige baasjes zullen geduld met hem moeten hebben en hem tijd moeten geven om te wennen.
Voor je begrip en geduld krijg je een prachtige lieve hond terug. Een hond die je nooit meer zal willen missen!

Meer info

Anyo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Anyo is nu in Nederland. Hij is op afspraak te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Anyo, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: max. 2 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: herder kruising
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons bellen op 06-11690950

Maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!