Anna lief en speels

Deze mooie jongedame van 1,5 jaar heet Anna. Ze is een kruising en een leuke verschijning met haar zwarte ruwharige vacht met witte kraag. Verder draagt ze witte sokjes en ook het puntje van haar staart is wit.
De lieverd is op straat gevonden in Oradea, een grote stad in het westen van Roemenië. Daarna is ze naar het asiel van SOS Dogs gebracht.
Ze zit er in een buitenkennel samen met andere hondjes. Ze is heel blij en speels en heeft dikke pret met haar vriendjes. Het is zo fijn om samen te spelen en lekker te rennen en te stoeien. Als je langs hun verblijf loopt, dan zie haar voorbij stuiteren en een hoop plezier hebben. Gelukkig maar dat ze met elkaar kunnen spelen, dat maakt het iets minder erg dat ze in het asiel zijn.
Anna mag binnenkort het asiel verlaten en mee op reis naar Nederland. Deze schat moet vast nog een en ander leren als ze een baasje krijgt en in huis mag wonen, maar ze is jong en pienter, dus dat komt vast goed. Ze zoekt een gezellige familie die voldoende tijd voor haar heeft en een hondenvriendje groot of klein zou ze ook geweldig vinden.

Baasje worden?

Anna is nu in Nederland. Mocht u interesse hebben in Anna, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Anna is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1,5 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 50-55 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!