Alma extra large

Alma is geboren in maart 2019 en is nu dus zo'n 10 maanden oud. Toen zij nog heel klein was is zij samen met broer Brutus achtergelaten in de velden vlakbij het asiel van SOS Dogs in Sisterea. Sindsdien zijn ze opgevangen en verzorgd in het asiel. Ze waren erg klein, uitgemergeld, vol parasieten en in zeer slechte conditie. Door liefdevolle handen zijn ze opgelapt en hersteld en uitgegroeid tot grote en gezonde jonge honden.
Alma is nog geen jaar oud, en al zo’n 70 centimeters groot. Ze zal nog een paar maandjes groeien en wordt dus een hele grote hond.
Deze vriendelijke, sympathieke en mooie jongedame heeft ontzettend veel positieve eigenschappen en heeft al best veel geleerd. Ze loopt goed mee aan de riem en trekt niet. Ze is zindelijk en sloopt niets in huis. Ze kan goed met andere honden en ook met katten is ze beste vrienden. Kinderen vindt ze ook heel lief.
Alma heeft, zoals elke jonge hond, voldoende aandacht, liefde en beweging nodig. Ze zal best nog wat moeten leren en als ze eenmaal gewend is dan zal je haar een groot plezier doen door met haar op cursus te gaan. Heerlijk saampjes bezig zijn en zo een goede band opbouwen.
Denk jij dat Alma een goed leven bij jou kan hebben? Bent u een lieve en consequente baas? Neem dan gauw contact met ons op!

Meer info

Alma is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Alma is Nederland en te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Alma, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!

Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 10 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 70 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Alma?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!