Alma trouwe viervoeter

Alma is een mooie en hele grote herder kruising. Haar leeftijd is onbekend, maar ze schatten haar op zo'n 4 jaar oud.
Ze is in de zomer van 2020, in de omgeving van Oradea in Roemenië, op straat gevonden. We weten niet hoe lang ze al ronddwaalde en voor zichzelf heeft moeten zorgen. Maar ze denken dat ze niet al maanden of jaren op straat leefde maar dat ze baasjes heeft gehad. Want ze is heel graag bij mensen en kwam de mensen van SOS vol vertrouwen tegemoet. Ze hebben de lieverd meegenomen naar hun asiel en daar is ze opgevangen.
Ze zat er in een groot buitenverblijf waar genoeg ruimte is om rond te struinen. Er zijn hondenhokjes om in te schuilen en te slapen en er is altijd genoeg water en eten. Ze woonde er in een grote roedel honden. Ze is een sterke hond en staat zeker haar mannetje, maar kan het goed met de andere honden vinden.
Maar als de verzorgers er zijn, dan is Alma pas echt blij. Ze zorgt dat ze in de buurt is en lekkere aaitjes krijgt. Liefst blijft ze aan je zij en volgt je met veel plezier als je verder wandelt.
Alma mocht pas mee op reis naar Nederland en is nu in onze opvang in Didam. Ze geniet van de aandacht die ze hier krijgt.
Ze is een trouwe viervoeter en wil heel graag bij mensen horen. Misschien wil jij haar baasje worden? Als deze dame indruk op je heeft gemaakt, dan horen we heel graag van je!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Alma, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Alma is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!