Alma trouwe viervoeter

Alma is een mooie grote herdershond. Ze is een paar maanden geleden, in de zomer van 2020 in Roemenië, gevonden na een kort zwerfavontuur. Haar exacte leeftijd is onbekend, maar ze schatten haar op max. 4 jaar oud. Ook weten we niet hoe lang ze al op straat ronddwaalde en voor zichzelf heeft moeten zorgen. Maar ze denken dat ze niet al maanden of jaren op straat leefde maar dat ze baasjes heeft gehad.
Ze is graag bij mensen en ze kwam de mensen van SOS vol vertrouwen tegemoet. Ze hebben de lieverd meegenomen naar hun asiel en daar wordt ze nu opgevangen.
Ze zit in Station 2, een groot buitenverblijf waar genoeg ruimte is om rond te struinen. Er zijn hondenhokjes om in te schuilen en te slapen en er is altijd genoeg water en eten.
Ze woont er in een grote roedel honden en het gaat er gemoedelijk aan toe. Ze kan het met iedereen goed vinden en de roedel accepteert haar volledig. Ze hoort er wat hun betreft al helemaal bij.
Maar als de verzorgers er zijn, dan is Alma pas echt blij. Ze zorgt dat ze in de buurt is en lekkere aaitjes krijgt. Liefst blijft ze aan je zij en volgt je met veel plezier als je verder wandelt.
Ze is een trouwe viervoeter en wil heel graag bij een baasje horen. Misschien wil jij haar baasje worden? Als deze dame indruk op je heeft gemaakt, dan horen we heel graag van je!

Meer info

Alma is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Alma is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor haar gevonden wordt. Dan kan zij opgehaald worden in onze kleinschalige opvang in Didam.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Alma, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!