Alfredo mini meneertje

Dit lieve meneertje heet Alfredo, hij is een piepklein hondje van ongeveer 7 jaar oud. We weten niet wat voor kruising hij is, maar hij ziet er in ieder geval heel leuk uit.
Dit arme stakkertje is door zijn baasjes gedumpt, zomaar uit de auto gezet langs een hele drukke weg, ergens in het oosten van Roemenië. Ze waren hem beu en wilden van hem af.
Gelukkig is hij op tijd door lieve mensen gevonden, want het had niet veel gescheeld of dit kleintje zou worden geplet door de wielen van een auto.
Hij is naar het asieltje van Iulia* gebracht en daar wordt hij sinds die tijd opgevangen. Hij zag er niet goed uit, want hij had huidproblemen. Daar hebben ze hem voor behandeld en inmiddels is hij hersteld en is zijn vachtje weer aangegroeid. Hij ziet er lief en grappig uit met zijn slordige haartjes.
Nu hij weer het mannetje is, is hij helemaal klaar voor een nieuw baasje. Lieve baasjes die heel goed voor hem zorgen en waar hij altijd bij mag blijven. Waar hij heerlijk warm in een zacht mandje mag liggen of lekker op schoot, met zijn buikje vol, blij en tevreden.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Alfredo is nog in Roemenië en komt naar Nederland als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Alfredo, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Alfredo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 7 jaar
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± mini
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Emailadres:

info@sosdogs.nl

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!