Abonny mooie lieve trouwe lobbes

Wij kunnen niet begrijpen dat zo’n lieve en aanhankelijke hond in het asiel terecht komt, maar net als de meeste van onze honden heeft ook Abonny pech gehad in haar leven. Ze was niet meer welkom bij haar baasjes en belandde in het Gemeente asiel van de stad Oradea. Het gemeente asiel is niet veel meer dan een dodingstation, na een aantal weken of als er te veel honden zijn, worden ze daar gedood.
Maar gelukkig is ze op tijd door de mensen van SOS Dogs Roemenië uit deze akelige plek weggehaald. Daarna is ze opgevangen in het asiel van SOS Dogs in Sisterea, een daar was ze veilig. Ze zat daar in een groot buitenverblijf waar er ruimte is om rond te scharrelen en leefde daar in een grote roedel.
Inmiddels is ze in Nederland en op zoek naar een baasje. Abonny is groot, ongeveer 58 cm en zo’n drie jaar oud en ze is prachtig. Je zal veel bekijks krijgen als je met haar naar het park of bos gaat, deze beauty zal overal de show stelen.
Abonny is vrij rustig en wijs, zoals grote rassen vaak zijn. Ze is een hele vriendelijke, zachtaardige hond. Je hoeft maar naar haar lieve snoet en vrolijke blik te kijken en je weet: ze is een geweldige viervoeter. Ze loopt goed mee aan de riem, is zindelijk, en begroet ons vrolijk in de morgen.
We denken dat een huisje waar ze de enige viervoeter is, het beste voor haar is. Ze houdt niet zo van drukte om haar heen, dus zoeken we een rustig huisje voor haar. Wie geeft onze lieve vriendelijke dame een nieuw thuis?

Meer info

Abonny is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Abonny is nu in Nederland. Zij is te bezoeken in onze kleinschalige opvang in Didam. Dat kan op alle dagen, van maandag t/m zondag, op afspraak.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Abonny, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

Stuur ons een berichtje:

info@sosdogs.nl

Je kunt ons alle dagen bellen op 06-11690950

Maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur | Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-17.00 uur

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden: maandag t/m zondag

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!
  • Leeftijd: ± 3 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: mix
  • Schofthoogte: ± 58 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja