Rhea trouwe herdershond

Rhea is een mooie herdershond, een lieve dame van ongeveer 4 jaar oud. Ze wordt nu opgevangen in het open asiel van SOS Dogs in Sisterea. Daar zit ze niet in een hok, maar ze leeft buiten en kan gaan en staan waar ze wil. Je ziet het op de foto’s, er is gras, er zijn bomen, ze heeft de ruimte om rond te struinen. Er staan overal hondenhokjes waar ze in kan als ze wil schuilen of slapen. Ze is er niet alleen, ze heeft gezelschap van nog meer honden.
Hiervoor zat ze in een ander asiel, in een veel te kleine ruimte, waar de arme meid de hele dag alleen maar rondjes liep. Gelukkig is ze daar weg, en heeft ze het al veel beter. Maar we gunnen haar een nog veel mooier hondenleven, ze verdient een fijne plek bij mensen thuis.
Ze is graag bij de verzorgers in de buurt en als het kan volgt ze ze op de voet. Ze is heel aanhankelijk en gaat makkelijk naar nieuwe mensen toe en is superlief.
Ze heeft echt het karakter van een herder, ze is waaks en beschermend en zal een baasje nodig hebben die met haar wil werken. Ze zal vast en zeker voor haar baas door het vuur gaan. Ze is een trouwe viervoeter die heel veel liefde te geven heeft.

Baasje worden?

Rhea is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Rhea, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Rhea is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: herder
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!