Gandalf de ideale hond

Gandalf is een jonge hond van iets meer dan 1 jaar oud, hij werd geboren in augustus 2018. Deze leuke harige viervoeter is een herder mix en meet een schofthoogte van 58cm.
Gandalf heeft nog niet zo veel geluk gehad in zijn jonge leventje. Toen dit mannetje 6 maanden oud was, of beter gezegd jong, is hij op straat gevonden. Toen mistte deze knul zijn staart al, maar hoe dat precies is gekomen weten we niet. Hij werd naar het Open asiel van SOS Dogs in Sisterea, Roemenië gebracht en enige tijd later later werd hij geadopteerd. Ze dachten goede baasjes voor hem in het dorp gevonden te hebben.
Maar het geluk was weer niet aan de kant van Gandalf. Al na een paar maanden bracht zijn familie hem terug. Ze waren overweldigd door de taken die een jonge hond met zich meebrengt en hadden niet genoeg tijd voor hem.
Gandalf is erg speels en actief zoals een jonge hond betaamt. Hij heeft veel aandacht en beweging nodig en kreeg dat niet bij dit gezin. Hij heeft daar dus nog niet zo veel geleerd.
Hij kan soms best ondeugend zijn, dat kun je al wel aan de guitige blik in zijn ogen zien. Baasje zal soms zijn of haar handen vol aan hem hebben en moeten opletten dat hij zich netjes gedraagt. Ach,het valt wel mee hoor, hij is gewoon een vrolijke jonge hond die nog wat opvoeding nodig heeft. Een baasje met humor begrijpt dat.
Gandalf is erg vriendelijk en extravert. Hij is dol op mensen, heel aanhankelijk en knuffelt graag. Hij kan goed opschieten met de andere honden en speelt op een hele leuke manier met hen.
Deze knappe, grote en soms ondeugende knul is gevoelig, aanhankelijk en compatibel met iedereen, eigenlijk de ideale hond dus!

Meer info

Gandalf is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Gandalf is nog in het asiel in Roemenië. Hij zou binnen enkele weken naar Nederland kunnen komen.

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Gandalf, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 1 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± 58 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Gandalf?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje:

Deel dit bericht!