Henry een lieve stoere vent

Deze stoere vent heet Henry. Henry is een reu. Zijn geschatte geboortedatum is februari 2018. Zijn schofthoogte is ongeveer 60 cm. 

Henry is als pup in een asiel in Roemenië terechtgekomen. Daar heeft hij de eerste 3 jaar doorgebracht in een hok van 5 bij 5 samen met zijn broertjes en zusjes. Toen hij naar Nederland kwam, was hij zo enorm van slag. Hij kende immers niets anders dan 3 jaar lang het hok van 5 bij 5. De hele nieuwe wereld was zo spannend en onbekend. Henry bleek dus ook enorm verlegen te zijn. Contact maken met hem was onmogelijk. Hij is toen opgenomen in onze roedel in huis, om hem te socialiseren. Henry heeft de laatste jaren bij ons in huis doorgebracht. Hij heeft, stap voor stap, enorm veel geleerd. Zoveel, dat hij klaar is om een huisje voor hem te gaan zoeken. 

Henry is een prachtige, lieve en sociale hond geworden. Vreemde mensen zijn niet meer spannend en stapt hij zo op af om kennis te maken. Lopen aan de riem doet hij heel goed. Hij kan goed overweg met de andere honden en speelt graag met ze. Katten zijn ook geen probleem voor Henry, hij is ze gewend. Henry is zindelijk, sloopt niets en kan ook prima even alleen thuis zijn. Hij vind het heerlijk om te knuffelen. Hij komt helemaal tegen je aan staan en draait om je heen zoals een kat dat zou doen. Echt heel lief. Omdat wij in het buitengebied wonen, zoeken we geen huisje voor hem midden in een stad of druk dorp. We denken dat die overgang te veel is voor hem. Zijn ideale huisje heeft een speelmaatje. We zoeken baasjes met geduld. Een nieuw thuis zal spannend voor hem zijn, hij moet dus wel de tijd krijgen om zich aan te kunnen passen. 

Baasje worden?

Henry is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Henry dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Henry is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: februari 2018
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 60 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!