Hektor houdt van knuffelen

Hektor, een verhaal zoals velen. Gedumpt op straat, samen met zijn broer en zusjes. We weten waar ze vandaan komen, wie het doet, maar als mensen geen hulp willen accepteren, blijft dit doorgaan. Steriliseren is de oplossing, maar dumpen is makkelijker? Neemt niet weg dat ook deze lieverds welkom zijn in het asiel van Sos Dogs Roemenië. Inmiddels is hij bij ons in Nederland opzoek naar zijn baasje. Al zijn broertjes en zusjes zijn geadopteerd en alleen deze lieverd wacht nog op zijn warme mand. 

Hektor is een vrolijke knul. Hij zal ongeveer rond de 55-60 centimeter schofthoogte uitgroeien. Zijn geschatte geboortedatum is april 2023. 

Hektor is een lieve, zachtaardige knul. Hij is zeker niet haantje de voorste, maar wacht rustig op zijn beurt voor een knuffel. Hij laat zich soms een beetje wegduwen door de andere drukke jonge honden. Hij heeft een rustig en lief karakter en kan goed met de andere honden overweg. Hij geniet echt van knuffels en aandacht. Hij moet even wennen aan nieuwe situaties, maar past zich snel aan. Hektor is natuurlijk in het asiel opgegroeid en moet daarom nog wel wat dingen leveren. Hij is slim genoeg! Dus dat gaat met deze knapperd echt wel goedkomen!

 


Hektor is geadopteerd!

Maar er zijn nog zo veel lieve puppy's en leuke honden die een goed baasje zoeken,
dus kijk a.u.b. eens naar deze snoetjes:

Honden in Nederland

Pups en jonge honden

Volwassen honden

  • Geschatte geboortedatum: april 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: groot
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!