Hektor houdt van knuffelen

Hektor, een verhaal zoals velen. Gedumpt op straat, samen met zijn broer en zusjes. We weten waar ze vandaan komen, wie het doet, maar als mensen geen hulp willen accepteren, blijft dit doorgaan. Steriliseren is de oplossing, maar dumpen is makkelijker? Neemt niet weg dat ook deze lieverds welkom zijn in het asiel van Sos Dogs Roemenië. 

Hektor is een vrolijke knul. Hij zal ongeveer rond de 50-55 centimeter schofthoogte uitgroeien. Zijn geschatte geboortedatum is april 2023. 

Hektor is een slimmerd! Het is moeilijk om een echt karakter te zien al op deze jonge leeftijd, maar hij is heel enthousiast en sociaal in het asiel naar de mensen en de honden. Op het filmpje kan je zien dat zijn grootste hobby knuffelen is! Zo mooi hoe hij zijn verzorgster Eva overal volgt. Zijn nieuwe baasjes moeten er wel rekening mee houden dat hij echt nog wel wat dingen moet leren. Maar dat is natuurlijk logisch als je opgroeit in een asiel.

Baasje worden?

Hektor is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Hektor, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Hektor is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: april 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!