Milan een lieve grote vriendelijke reus

Deze prachtige grote hond, we hebben hem Milan genoemd, heeft ons hart gestolen. Tijdens ons bezoek aan het open asiel in Sisterea, viel hij ons eerst niet op omdat hij in zijn hokje zat en er niet uitdurfde. Op het filmpje kan je het goed zien. Eerst durft hij niet, maar hoe meer aandacht we hem gaven hoe meer moed hij kreeg. Hij voelde zich veiliger en beschermd door ons. Er bleek een hele mooie lieve hond in het hokje te schuilen. Met mensen erbij overwon hij dapper zijn angst en kwam zijn echte karakter naar boven, speels, vrolijk en heel lief. Zonder mensen is hij bang voor de andere honden. Ze vallen hem aan en hij durft zijn hokje niet uit. Echt heel zielig. Met een beetje aandacht zag je hem veranderen. Toen we weg gingen lag hij zelfs voor het hok, maar toen we terug kwamen lag hij er weer in. Milan is een grote jongen, zo'n 70 cm ongeveer. Zijn leeftijd weten we niet precies, we schatten hem ergens tussen de 3 en 5 jaar.

Milan is pas naar Nederland gekomen. Gelukkig mocht hij het asiel verlaten, hij was daar helemaal niet op zijn plek. Nu is hij bij ons, en wat is hij blij hier te zijn. En wij vinden hem geweldig! Hij is zo lief en kalm en zachtaardig. Hij is een lieve grote vriendelijke reus. Hij heeft vast voordat hij in het asiel belandde, baasjes gehad, want hij is zo blij tussen de mensen te zijn en hij doet het zo goed. Hij loopt heel goed mee aan de riem en hij is zindelijk.
We hopen dat iemand, net als wij, voor deze lieve jongen valt en dat hij gauw een mooie toekomst tegemoet kan gaan. Voor zijn baasje zal Milan een trouwe kameraad en een onafscheidelijke vriend zijn.

Meer informatie

Milan is gecastreerd gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Milan is nu in Nederland. Kom met hem kennismaken!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Milan, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring.
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 4 jaar
  • Geslacht: reu
  • Ras: herder mix
  • Schofthoogte: ± 70 cm
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Milan?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: