Ivan greyhound van 8 maanden

Ivan is een hele leuke greyhound mix. Hij is helemaal wit, behalve zijn oren dan, die zijn zwart! Daardoor ziet hij er heel grappig uit en bijzonder, want van hem is er maar één! Hij is vrolijk en blij en grappig en speels.
Hij is nu 8 maanden oud, nog lekker jong dus. Hij is een superlieve en gevoelige jongen. Ivan is dol op mensen, hij is heel aanhankelijk en is heel graag dicht bij je in de buurt. Hij gaat dan graag rustig bij je voeten liggen.
Hier kan hij buiten in de speelweide lekker los lopen, maar hij houdt ook in de gaten waar jij bent, en als jij weer terug naar binnen gaat, volgt hij je trouw. Ivan kan, zoals een echte greyhound betaamt, natuurlijk geweldig rennen en als hij aanzet tot een sprintje maakt hij hele grappige sprongen. Zijn slungelinge bewegingen brengen elke keer een glimlach op je gezicht.
Ivan vindt andere honden erg leuk en speelt graag met zijn soortgenootjes. In een groep honden is hij onderdanig. Hij doet altijd een stapje opzij, en laat andere honden voorgaan bij het eten en drinken.
Ben je op zoek naar een hele lieve windhond? Dan is Ivan de hond die je zoekt!

Extra info

Ivan is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Hij is nu in Nederland. Je kunt hem bezoeken, dus kom kennismaken!

Baasje worden?

Mocht u interesse hebben in Ivan, dan ontvangen we graag een bericht met uw woon/leef/werk situatie en eventuele ervaring. Bellen mag natuurlijk ook!
Lees ook onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 8 maanden
  • Geslacht: reutje
  • Ras: greyhound mix
  • Schofthoogte: ± groot
  • Gesteriliseerd/gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo, Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Interesse in Ivan?
Bel 06-11690950 of
stuur een berichtje: