Gretchen lief hondje

Hallo ik ben Gretchen en ik ben nog jong, ongeveer 7 of 8 maanden oud.  Ik ben niet zo heel groot maar middelgroot, ik weeg ongeveer 15 kilo.
Ik ben een soort van herderachtig mixje, best leuk om te zien. Ik ben hier in het asieltje van Iulia* en als ik Iulia zie, dan moet ik haar altijd even knuffelen. Ik vind haar zo lief.
Ik zat eerst buiten met de andere honden, in een grote roedel,  maar sommige honden probeerden mij te bijten. Het komt omdat ik te lief en onderdanig ben geloof ik, dat ze mij altijd moeten hebben. Ik zit nou apart omdat de honden mij anders pesten. Ik doe geen vlieg kwaad, ik ben een beetje een doetje.
Nou hoop ik maar dat ik kans maak op een leuk baasje. Ik weet nog niet hoe het is om in huis te wonen, maar ik ben heel lief en best slim en wil het graag doen en zal natuurlijk mijn beste pootje voorzetten.

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Gretchen is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Gretchen, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Gretchen is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 8 maanden
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± middelgroot
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!