Gina een lieve prachtige dame

Deze prachtige hond heeft de naam Gina gekregen. Gina is een teefje, haar geschatte geboortedatum is januari 2022. Haar schofthoogte is ongeveer 55 centimeter. Ze is gevonden samen met haar broer Gino. Ze liepen op straat in Sanmartin. Gezien het een drukke weg is, en het daar niet veilig was voor ze, zijn ze in het asiel van Sos Dogs Roemenië opgenomen. 

Gina is naast heel mooi, ook heel erg lief. Ze is net als haar broer heel open naar mensen, en komt makkelijk naar iedereen toe. De riem vond een stuk minder spannend als haar broer, stoere meid. Met de andere honden kan ze ook goed overweg. Katten is niet bekend. Gezien Gina, voor zover wij weten, opgegroeid is op straat, moeten haar toekomstige baasjes er rekening mee houden dat ze nog wel wat dingen moet leren. Met wat tijd en geduld zijn we ervan overtuigd dat deze sociale dame het allemaal prima gaat leren! 

Baasje worden?

Gina is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Gina dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Gina is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: ± januari 2022
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 55 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!