Gabi lief moedertje

Lieve Gabi is een teefje van rond de 2 jaar oud en haar schofthoogte is ergens tussen de 45-50 cm.
Gabi is een moedertje, ze is de mama van 4 prachtige pups. Ze is samen met Diax en haar pups vlakbij de ingang van ons asiel gedumpt. De laatste tijd worden steeds meer honden hier achter gelaten. Het is de nieuwe dumpplaats geworden.
We denken dat Diax de vader is van haar pups. Net als Diax is ook Gabi een heerlijke knuffelkont. Ze is heel open en vrij naar mensen en lief naar de andere honden. Ze is een geweldige moeder voor haar pups, die haar sociale karakter overnemen.
Diax is haar grote vriend, hij is graag bij haar, en Gabi bij hem. We zoeken een huisje voor haar, het asiel is geen fijne plek voor zo een sociale hond, die het liefste lekker bij mensen wil zijn.
Wie op zoek is naar een heerlijke knuffelkont, heeft haar nu gevonden!

Baasje worden?

Gabi is nog in Roemenië maar kan binnenkort naar Nederland komen. Mocht u interesse hebben in Gabi dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Gabi is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: ± 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 45-50 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!