Frenkie een jonge vrolijke knul

Deze mooie knul heeft de naam Frenkie gekregen. Frenkie zijn geschatte geboortedatum is september 2023. Hij zal ongeveer rond de 40 cm schofthoogte worden. 

Frenkie is samen met zijn zusjes Famke en Fany gevonden aan het begin van de weg naar het asiel van Sos Dogs Roemenië. Ze zijn daar waarschijnlijk gedumpt. Er liep ook een volwassen hond bij, we dachten moeder, maar dat bleek vader te zijn. Hij hield de pups bij elkaar en beschermde ze. Vader gaat naar Duitsland. Voor de andere 3 hopen wij een snel fijn plekje te kunnen vinden. 

Frenkie is een vrolijke knul. Hij kan goed met de andere honden overweg. Mensen vindt hij ook erg leuk! Hij geniet van de aandacht. Dat is alvast heel fijn!  Natuurlijk moeten zijn toekomstige baasjes rekening houden dat nog niet veel geleerd heeft en de tijd nemen om hem rustig te begeleiden en nieuwe dingen te leren. 

Baasje worden?

Frenkie is in Nederland komen als er een baasje voor hem gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Frenkie, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Frenkie is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: september 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 40 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!