Freddie lief klein hondje

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Freddie, een kleine jongen en ik woon in Roemenië. Ik ben dik 1 jaar oud, geboren in februari vorig jaar.
Eerst had ik baasjes maar die hebben mij zomaar opeens ergens in the middle of nowhere achtergelaten. Waarom zal ik wel nooit weten. Ik ben een heel lief hondje, je moet mij geloven, ik heb echt niks verkeerd gedaan.
Gelukkig ben ik gevonden en nou ben ik in het asieltje van Iulia*. Ik ben hier met nog meer hondjes en dat is heel fijn. Het is gezellig en we kunnen samen spelen. Trouwens, ik kan het ook goed met katten vinden. Mensen vind ik heel leuk en ik ben dol op aaitjes. O ja, ik ben ook al gewend om aan de riem te lopen.
Als ik het goed heb gehoord, zijn ze voor mij op zoek naar een baasje in Nederland. Wil jij misschien mijn baasje worden? Dat zou geweldig zijn!

*Iulia heeft de stichting Asociația Arca lui Norocel opgericht en zij hebben een asiel in Campina, een kleine stad niet ver van de hoofdstad Boekarest. Zij zijn in Campina en omgeving heel goed bezig om de bevolking te informeren over het belang van steriliseren. Ze organiseren, met de hulp van buitenlandse stichtingen, regelmatig sterilisatie-campagnes waar de mensen gratis hun hond of kat kunnen laten steriliseren/castreren. In hun asiel vangen ze honden en ook katten op.

Baasje worden?

Freddie is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Freddie, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werkituatie en eventuele ervaring met honden.
Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem te bezoeken en op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Freddie is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen.
Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geboortedatum: 05-02-2021
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± klein
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!