Ferro is een hele vrolijke sociale knul

Ferro is de naam die deze knappe knul heeft gekregen. Zijn geschatte geboortedatum is februari 2023. Hij wordt ongeveer rond de 45 cm schofthoogte. Al is dat moeilijk om exact te zeggen. Ferro is samen met zijn moeder en broertjes gevonden midden op de weg. Ze waren toen ongeveer 4 weken oud.  Medewerkers van ons asiel in Roemenië zagen een zwarte vlek op de weg, en terwijl ze dichterbij kwamen, zagen ze moeder met haar pups. Moeder lag op de weg en de pups waren aan het drinken. Uiteraard konden ze hen niet achter laten. Een paar dagen later kwamen ze er achter dat moeder een baasje had. Die leeft daar op de boerderij in de buurt. Ze wilde haar graag terug, en in overleg is ze gesteriliseerd terug gegaan. Geen pups meer voor deze meid! Onze medewerkers hebben haar terug gebracht, en ze was blij om weer thuis te zijn. Ze loopt daar met veel plezier op de boerderij rond. De pups zijn bij ons gebleven, en voor hen gaan we op zoek naar een huisje.  

Ferro is een prachtige knul. Hij is heel blij en vrolijk. Wel kijkt hij eerst de kat uit de boom. Hij wil wel heel graag, maar hij moet eerst vertrouwen hebben voordat hij naar je toe durft te komen. Hij zoekt dus een baasje met wat geduld en liefde! Met de andere honden is hij heel lief. Hij speelt heel graag met ze en rennen samen wat af. Hij vind eigenlijk alle honden lief. Hij heeft een zachtaardig karakter en als je eenmaal zijn vertrouwen hebt, is hij gek op de aandacht en knuffels. Hij zal natuurlijk nog wel wat dingen moeten leren, wat logisch is als je in een asiel opgroeit.

Baasje worden?

Ferro is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Ferro dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ferro is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

 

  • Geschatte geboortedatum: februari 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!