Ferenc is een hele vrolijke knul

Ferenc is de naam die deze knappe knul heeft gekregen. Zijn geschatte geboortedatum is februari 2023. Hij wordt ongeveer rond de 45 cm schofthoogte. Al is dat moeilijk om exact te zeggen. Ferenc is samen met zijn moeder en broertjes gevonden midden op de weg. Ze waren toen ongeveer 4 weken oud.  Medewerkers van ons asiel in Roemenië zagen een zwarte vlek op de weg, en terwijl ze dichterbij kwamen, zagen ze moeder met haar pups. Moeder lag op de weg en de pups waren aan het drinken. Uiteraard konden ze hen niet achter laten. Een paar dagen later kwamen ze er achter dat moeder een baasje had. Die leeft daar op de boerderij in de buurt. Ze wilde haar graag terug, en in overleg is ze gesteriliseerd terug gegaan. Geen pups meer voor deze meid! Onze medewerkers hebben haar terug gebracht, en ze was blij om weer thuis te zijn. Ze loopt daar met veel plezier op de boerderij rond. De pups zijn bij ons gebleven, en voor hen gaan we op zoek naar een huisje.  

Ferenc is een vrolijke en blije knul. Helemaal door het dolle heen als hij ons ziet. Vriendelijk, sociaal, lief, allemaal eigenschappen die hem omschrijven. Een boefje is het ook wel hoor 🙂 Maar absoluut op een grappige manier. Hij is gek op aandacht en is graag bij je in de buurt. Met de andere honden gaat het ook heel goed. Ze spelen en stoeien veel met elkaar, maar ook met de andere honden. De broers zijn op jonge leeftijd gevonden, en dat heeft absoluut geholpen met socialisatie. Wat maakt dat het nu heerlijke, sociale, vrolijke jonge pups zijn geworden. Ze zullen natuurlijk nog wel wat dingen moeten leren, wat logisch is als je in een asiel in Roemenië opgroeit. 

Baasje worden?

Ferenc is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Ferenc, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ferenc is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: februari 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!