Ferco is een hele vrolijke sociale knul

Ferco is de naam die deze knappe knul heeft gekregen. Zijn geschatte geboortedatum is februari 2023. Hij is rond de 50 cm schofthoogte. Ferco is samen met zijn moeder en broertjes gevonden midden op de weg. Ze waren toen ongeveer 4 weken oud.  Medewerkers van ons asiel in Roemenië zagen een zwarte vlek op de weg, en terwijl ze dichterbij kwamen, zagen ze moeder met haar pups. Moeder lag op de weg en de pups waren aan het drinken. Uiteraard konden ze hen niet achter laten. Een paar dagen later kwamen ze er achter dat moeder een baasje had. Die leeft daar op de boerderij in de buurt. Ze wilde haar graag terug, en in overleg is ze gesteriliseerd terug gegaan. Geen pups meer voor deze meid! Onze medewerkers hebben haar terug gebracht, en ze was blij om weer thuis te zijn. Ze loopt daar met veel plezier op de boerderij rond. De pups zijn bij ons gebleven, en voor hen gaan we op zoek naar een huisje.  

Ferco is een lieverd! Hij wil eigenlijk het liefste bij je zijn, en is de grootste knuffelkont van hun allemaal. Hij is lief, zachtaardig, speels, vrolijk en blij. Met zijn lieve koppie pakt hij je helemaal in. Echt een heerlijk ventje! Met de andere honden kan hij ook goed overweg.  Ze spelen en stoeien veel met elkaar, maar ook met de andere honden. De broers zijn op jonge leeftijd gevonden, en dat heeft absoluut geholpen met socialisatie. Wat maakt dat het nu heerlijke, sociale, vrolijke jonge pups zijn geworden. Ferco loopt al goed mee aan de riem en is zindelijk. Hij vind het geweldig om met een balletje of speeltje te spelen. Een heerlijk mannetje die een fijn thuis zoekt.  

Baasje worden?

Ferco is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Ferco, dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Ferco is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort. Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

 

  • Geschatte geboortedatum: februari 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!