Famke een lief vrolijke meisje

Deze mooie meid heeft de naam Famke gekregen. Famke haar geschatte geboortedatum is september 2023. Ze zal ongeveer rond de 45-50 cm schofthoogte worden. 

Famke is samen met haar zusje Fany en broertje Frenkie gevonden aan het begin van de weg naar het asiel van Sos Dogs Roemenië. Ze zijn daar waarschijnlijk gedumpt. Er liep ook een volwassen hond bij, we dachten moeder, maar dat bleek vader te zijn. Hij hield de pups bij elkaar en beschermde ze. Vader gaat naar Duitsland. Voor de andere 3 hopen wij een snel fijn plekje te kunnen vinden. 

Famke is een vrolijke jonge meid. Ze kan goed met de andere honden overweg. Mensen vindt ze ook erg leuk! Famke geniet van de aandacht en knuffels. Dat is alvast heel fijn!  Natuurlijk moeten haar toekomstige baasjes rekening houden dat ze nog niet veel geleerd heeft en de tijd nemen om haar rustig te begeleiden en nieuwe dingen te leren. 

Baasje worden?

Famke is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Famke dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Famke is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Geschatte geboortedatum: september 2023
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: ± 40 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!