Evelyn is lief en zachtaardig

Evelyn heet dit mooie meisje! Ze is ongeveer 2 jaar oud. Haar schofthoogte is rond de 40-42 cm, een kleine middelmaat. Evelyn heeft een korte staart.

Evelyn is door een Roemeense man gevonden op straat. Hij gaf haar al een poosje eten. Hij bracht haar naar het asiel voor sterilisatie en vroeg of ze haar daar op konden nemen, omdat ze op straat niet veilig is. Hij beloofde voor haar voer te zorgen, wat hij helaas nooit heeft nagekomen. Iets wat helaas vaak voorkomt.. 

Evelyn is een geweldige hond. Ze is vrolijk, lief, blij en sociaal naar iedereen. Ook met de andere honden kan ze goed overweg. Aan de lijn lopen kan ze al heel goed, al moeten mensen er wel rekening mee houden dat er nog wel dingen zijn die ze moet leren. Het is een slimme dame en met haar sociale karakter verwachten we dat ze zich snel aan zal passen aan een fijn thuis. Evelyn wacht met smart op haar baasjes!

Baasje worden?

Evelyn is nog in Roemenië en kan naar Nederland komen als er een baasje voor haar gevonden wordt. Mocht u interesse hebben in Evelyn dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om haar op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Evelyn is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

  • Leeftijd: 2 jaar
  • Geslacht: teefje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 40 - 42 cm
  • Gesteriliseerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!