Emil is een vrolijke en blije pup

Dit leuke mannetje heet Emil. Emil zijn geschatte geboortedatum is april 2023. Hij is een middelmaat hond rond de 45-50 cm. Hij is samen met zijn 3 broertjes en zusje gedumpt bij het meer in Sisterea, wat vlak bij het asiel van Sos Dogs Roemenië is. Gelukkig zijn ze gevonden, en in ons asiel in Roemenië  terecht gekomen. Het is zo een heerlijke vrolijke groep jonge honden, dat ze natuurlijk naar Nederland mochten komen.

Emil is een vrolijke, blije en energieke jonge knul. Hij vind het wandelen heerlijk, is enorm enthousiast en vind eigenlijk iedereen lief. Hij is heel nieuwsgierig en ontdekt graag de wereld met zijn baasjes. Hij is in huis gewend en is zindelijk. Hij zoekt baasjes die het heerlijk vinden om lange wandelingen met hem te maken. Emil is heel slim en leert snel. Emil is in zijn pubertijd en heeft wel duidelijke regels nodig en zoekt soms grenzen op. Zoek je een jonge, vrolijke, sociale knul om er lekker samen op uit te gaan en ben je een baasje die Emil duidelijkheid kan bieden, dan is Emil absoluut een match!

Emil is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Emil dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Emil is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 350,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

 

 

  • Geschatte geboortedatum: april 2023
  • Geslacht: reutje
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: middelmaat
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!