Elmo zoekt een nieuwe warme mand

Deze knappe man heet Elmo. Elmo is een reu, zijn geschatte geboortedatum is februari 2018. Zijn schofthoogte is zo een 55 cm. 

Elmo komt uit Roemenië. Hij kwam naar Nederland toen hij ongeveer 6 maanden was. Hij is toen geadopteerd. Helaas kunnen deze mensen hem niet meer verzorgen en is hij na bijna 6 jaar teruggekomen bij ons in de opvang. 

Elmo verdient nog een kans, een nieuw baasje, eentje die hem voor altijd bij zich kan en wil houden. Hij is ongelooflijk lief, vrolijk, speels. Hij kan heel goed even alleen zijn, sloopt niets en is zindelijk. Hij vindt wandelen heerlijk, loopt goed mee aan de riem, maar kan wel af en toe trekken. Elmo is wel wat onzeker. Vreemde mensen vindt hij nog wat spannend, maar met wat lekkers went hij heel snel aan nieuwe mensen en komt hij bij je voor knuffels. Hij geeft dan ook echt een poot alsof hij wil zeggen, aai me maar.

Wat krijg je er voor terug? Een hoop liefde, knuffels en kusjes, pootjes, gezelligheid en niet te vergeten een prachtige hond! Wat is het geen knappe man?!

Elmo is in Nederland. Mocht u interesse hebben in Elmo dan ontvangen we graag een berichtje met uw woon- en werksituatie en eventuele ervaring met honden. Als na een intake gesprek blijkt dat jullie een match zijn, dan kan een afspraak gemaakt worden om hem op te halen in onze kleinschalige opvang in Didam.

Meer info

Elmo is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft een Europees dierenpaspoort.
Het adoptiebedrag is € 250,-. Dit is een tegemoetkoming in de kosten zoals o.a. sterilisatie/castratie, de reis naar Nederland, Europees dierenpaspoort, chip en entingen. Lees ook de adoptie informatie en onze adoptievoorwaarden.

 

  • Geboortedatum: februari 2018
  • Geslacht: reu
  • Ras: kruising
  • Schofthoogte: 55 cm
  • Gecastreerd: ja
  • Vaccinaties: CDV (hondenziekte),
   HCC (leverziekte), Parvo,
   Rabiës (hondsdolheid)
  • Chip: ja

Bezoekadres:

Werfhout 1, 6942 NN Didam

Openingstijden:

De honden zijn alleen op afspraak te bezoeken!